ATRAKTIVNA LOKACIJA, RETAIL ZA IZDAVANJE 300-600m2, DEDINJE

Cena: 7.000 € / mesečno

Dedinje
Neznanog junaka
Lokal
300 m2
Kancelarije 0
Mokri čvor 0
41646
7.000 € / mesečno

OPIS

Objekat na adresi Neznanog Junaka. projektovan je sa jednom podzemnom (Garaža i ostave) i četiri nadzemne etaže (Poslovno-Rezidencijalne). Finalna materijalizacija fasade je predvidjena od prvoklasnog kamena Plano, sa staklenim površinama na fasadi prizemne etaže. 
Spoljna stolarija: troslojno staklo, kombinacija aluminijuma (spoljna strana) i drvo (enterijer).
Garaži se pristupa sa ulice dvosmernom rampom  i garaža je projektovana sa saobraćajnicom i parking mesta u vidu klackalica/platformi.
Zajednički prostori hodnika i komunikacije su projetkovane sa jednim stepenišnim jezgrom u kojem se nalazi i liftovsko okno (lift Kone, sa enterijerom prema projektu arhitekte). Materijalizacija podova - kamen prve klase, mermer Emerador Light u kombinaciji sa mermerom Emperador Dark. 
Zidovi - obradjeni zidnom tehnikom. Stepenišnom/zajednickom prostoru objekta se pristupa iz garaže ili preko glavnog ulaza u objekat. Ulaz je natkriven nadstrešnicom, ali je takodje predvidjen i vetrobran sa poštanskim sandučićima, interfon je prisutan na ulazu. Objekat će biti obezbedjen video-nadzorom spolja i unutra kao i pod bezbednosnim sistemima i senzorima za pokret, dim, senzorima za požar i poplavu.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, NOVOGRADNJA, INTERFON, TELEFON, KLIMA

KONTAKT

Milica Stojković

Head of Leasing Department

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.