Za beg u prirodu ili kao investicija: Nekretnine u popularnim turističkim centrima

Za beg u prirodu ili kao investicija: Nekretnine u popularnim turističkim centrima

Ova godina posebno je navela mnoge na razmišljanje o begu u prirodu. Vikendica će vam omogućiti mesto na kom se možete skloniti od gradske vreve, ali ujedno može biti i veoma dobra investicija, posebno ukoliko se nalazi u popularnim turističkim centrima, kao što su planine i banje, gde se uvek traži smeštaj više.

U prilog investiranju u ovakav tip nekretnine govori i trend koji ove godine ne jenjava a to je iznajmljivanje kuća i apartmana na duži vremenski period, pa su tako neke rezervisane već i dobrim delom naredne godine.

Ukoliko razmišljate da investirate u nekretninu van grada, bilo da želite da obezbedite sebi i svojoj porodici mesto gde možete da odahnete i udahnete svež vazduh, ili nekretninu koju ćete iznajmljivati, predstavljamo vam deo naše ponude nekretnina koje se prodaju na Kopaoniku, Zlatiboru, u Vrdniku i na Kosmaju.

VRDNIK

Jedna od najmlađih banja u Srbiji i mesto sa najvećim brojem sunčanih dana tokom cele godine.

Na samo 50 minuta vožnje od Beograda i 25 minuta od Novog Sada nalazi se savremena kuća u nizu. U pitanju je novogradnja visokog kvaliteta. Kuća ima 110m2 i prostire se na dve etaže. Poseduje parking prostor, kao i dvorište.

Više detalja pogledajte na linku https://bit.ly/WP-42865

 

ZLATIBOR

U blizini Titove vile i hotela Palisad smeštena je dvospratna kuća od 280m2 na 4 ara placa. U prelepom dvorištu nalazi se zidani roštilj i česma sa pomoćnom prostorijom kao i jedan manji jednosobni apartman sa kupatilom.

Više informacija na linku https://bit.ly/WP-42129

KOPAONIK

U neposrednoj blizini nove gondole koja će već ove zimske sezone za samo 13 minuta omogućiti prevoz od Brzeća do Malog Karamana, pogledajte apartmane na prodaju koji su smešteni u okviru kompleksa sa SPA centrom.

Jednosoban apartman veličine 33m2. Kompletno opremljen i čine ga jedinstvena celina sa spavaćim delom, kuhinjom i trpezarijom.

Više detalja na linku https://bit.ly/WP-42800

Trosoban dupleks apartamn veličine 84m2 - Kompletno opremljen apartman u kome je na donjem nivou dnevni boravak sa kuhinjom. Na gornjem nivou su dve spavaće sobe. 

Više informacija na linku https://bit.ly/WP-42801

 

U vikend naselju Treska u okviru hotela sa četiri zvezdice prodaje se apartman veličine 39m2. sastoji od prostranog dnevno-trpezarijskog dela sa kuhinjom i odvojene spavaće sobe.

Više informacija pogledajte na linku https://bit.ly/WP-42593

Jednosoban apartman 31m2 – poseduje i skijašnicu za odlaganje ski opreme i parking mesto koje je uračunato u cenu.

Više informacija na linku https://bit.ly/WP-42650 

LOKAL

Za one koji razmišljaju o ugostiteljstvu prodaje se lokal u Brzeću u okviru apartmanskog kompleksa – sala sa 40 mesta i terasom, kao i kuhinjom. Više detalja na linku https://bit.ly/WP-42799 

KOSMAJ

Ukoliko tražite gradsku udobnost i planinski mir, a na svega 30ak minuta vožnje od Beograda,  pogledajte rezidencijalni kompleks Kosmajski vrtovi. Projekat je osmišljen kao zajednica zatvorenog tipa, sa 38 kuća sa okućnicom, a u ponudi je tri tipa prizemnih kuća. 

Više detalja pogledajte na linku https://bit.ly/WP-Kosmajski-vrtovi

 

Ukoliko ste u potrazi za kućom u Beogradu pogledajte deo naše ponude OVDE

Šta vam pruža DORĆOL: Najstarije gradsko jezgro Beograda

Šta vam pruža DORĆOL: Najstarije gradsko jezgro Beograda

Na području današnjeg Dorćola oduvek je bilo gradsko jezgro Beograda, još od vremena antičkog Singidunuma, i to baš zbog njegovog geografskog položaja u podnožju utvrđenja Kalemeg...

SAZNAJ VIŠE
Da li će balon pući?

Da li će balon pući?

Cene nekretnina u Srbiji beleže rast već nekoliko godina unazad, a mi se pitamo da li ćemo ponovo doživeti krah kao 2008. godine.  Da bi dali adekvatan odgovor na ovo pitanje moramo sagledati ce...

SAZNAJ VIŠE
Radovi na objektu Južni bulevar 25 u završnoj fazi

Radovi na objektu Južni bulevar 25 u završnoj fazi

Radovi na izgradnji objekta Južni bulevar 25 u završnoj su fazi i ovaj objekat se priprema da dočeka svoje stanare. Kompletno su završeni radovi na fasadi. U toku je montaža auto lifta,...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.