POSLOVNI CENTAR NAVIGATOR 2 - MNOGO VIŠE OD RADNOG MESTA

Cena: 15,50 € / mesečno

Blok 21, Šest kaplara
Bulevar Milutina Milankovića
Ind. objekat
600 m2
Kancelarije 1
Mokri čvor 3
41649
15,50 € / mesečno

OPIS

Poslovni centar koji je više od radnog mesta, s izvrsnom pozicijom. Moderan poslovni objekat  u A klasi, od 27000 m2, u glavnom poslovnom delu Beograda, koji daje maksimalnu fleksibilnost (jedinice od 50-3000m2 po etaži). Projekt će osigurati restoran, fitness centar, trgovinu, teretanu, kozmetički salon i druge sadržaje. Prednja strana objekta direktno ima pristup Bulevaru Milutina Milankovića, a sam projekat je udalje15 minuta je od beogradsog međunarodnog aerodroma Nikola Tesla, manje od 1 km od mosta Gazela, manje od 500 metara od mosta Ade. Fleksibilan i optimizovan, energetski učinkovit, humani i motivišući prostor, Navigator Business Centar 2 omogućuje svojim stanarima da se u potpunosti posvete svojim performansama - i uživaju u njemu.

 

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, GARAŽA, PARKING, INTERFON, TELEFON, KLIMA

KONTAKT

Milica Stojković

Head of Leasing Department

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.