KANCELARIJSKI PROSTOR U CENTRU GRADA SA PARKINGOM

Cena: 7.000 € / mesečno

Centar
Kosovska
Ind. objekat
420 m2
Kancelarije 11
Mokri čvor 2
41730
7.000 € / mesečno

OPIS

Odličan poslovni prostor u samom centru Beograda. Sastoji se iz ukupno 11 prostorija/ kancelarija i ukupno 4 nivoa. Prostor ima reprezentativan lobby sa recepcijom iz koga se ulazi u salu za sastanke. Stepenice vas vode u gornji ili donji nivo. U dva gornja nivoa dominira kancelarijski prostor dok suterenski deo poseduje kancelarijski prostor ali i jednu od ukupno dve kuhinje sa delom za odmor i pauzu. U celom prostoru dominiraju boje a deo kancelarija je pregradjen staklom sto celom prostoru daje atrakativnu notu.

Iza objekta se nalazi privatan parking koji ukupno može da smesti oko sedam vozila, sto je u centru grada velika pogodnost.

Prostor se izdaje polunamešten.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, GARAŽA, PARKING, POSLOVNI PROSTOR, VIDEO NADZOR, KTV - INTERNET, TELEFON, KLIMA, PODRUM, ŠPORET, FRIŽIDER, KUHINJSKI ELEMENTI

KONTAKT

Milica Stojković

Head of Leasing Department

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.