POSLOVNA ZGRADA U BULEVARU, IDEALNI PROSTORI ZA VAŠU KOMPANIJU.

Cena: 12 € / mesečno

Bulevar kralja Aleksandra
Vatroslava Jagića
Pos. prostor
171.00 m2
Kancelarije 1
Mokri čvor 2
41775
12 € / mesečno

OPIS

Kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi novije gradnje, na spratovima 1-4, sa liftom i portirom.

Ova novoizgrađena zgrada je u sivoj fazi, ima četiri sprata kancelarijskog prostora ukupne povrsine od 880m2 gde je najmanja dostupna povrsina 171m2 (+ 2 terase) na 4.spratu. Tipska osnova ima 237m2. Osim pomenutih office-a, u skopu objekta je i lokal cca 150m2. Kancelarije su idealne za kompanije, advokatske kancelarije, arhitektonske biroe. Objekat raspolaže sa dva nivoa garaža kao i parkingom ispred objekta.

Nalazi se nedaleko od samog centra grada, u bulevaru koji je vrlo dobro povezan sa svim delovima grada, blizu poznatih marketa, pozorišta, poslovnih objekata, javnih parkinga.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, GARAŽA, PARKING, TERASA, OPEN SPACE, POSLOVNI PROSTOR, VIDEO NADZOR, INTERFON, KTV - INTERNET, TELEFON, KLIMA, HLAĐENJE A/C

KONTAKT

MILICA STOJKOVIĆ

Head of Leasing Department

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.