MIA DORĆOL- POSLOVNA ZGRADA A + KLASE NA DORĆOLU

Cena: 15 € / mesečno

Dorćol
Braće Baruh
Pos. objekat
130.00 m2
Kancelarije 5
Mokri čvor 2
40101
15 € / mesečno

OPIS

Kancelarije u novoizgrađenoj poslovnoj zgradi sa liftom, na spratovima 4-6, sa video nadzorom i recepcijom 24/7.

Objekat, a samim tim i sve kancelarije su opremljene po svim standardima modernih poslovnih zgrada, a po osnovu određenih standarda ovaj projekat je svrstan u objekte izgrađene po najvišim standardima A + klase poslovnih objekata. Tipske etaže su 400m2, a najmanja jedinica za izdavanje ima 130m2. Kancelarija od 130m2 je open space + jedna kancelarija za sastanke u staklu, sa kuhinjom koja je već formirana i odvojena od ostatka kancelarije staklenim zidom. U cenu su uračunati i troškovi grejanja i hlađenja, kao i fittinga prostora, prema želji Zakupca, a u skladu sa standardima investitora. 

Ove kancelarije modernog dizajna se nalaze u srcu grada, na Dorćolu, u blizini bulevara Cara Dušana i brojnih znamenitosti, zološkog vrta i Kalemegdana. 

DODATNE INFO

GREJANJE - Ostalo, LIFT, GARAŽA, PARKING, NOVOGRADNJA, TERASA, POSLOVNI PROSTOR, VIDEO NADZOR, INTERFON, KTV - INTERNET, TELEFON, KLIMA, KUHINJSKI ELEMENTI

KONTAKT

MILICA STOJKOVIĆ

Head of Leasing Department

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.