NOVA INSPIRACIJA ZA VAŠE POSLOVANJE

Cena: 15 € / mesečno

Politika
Makedonska
Pos. prostor
700 m2
Kancelarije 1
Mokri čvor 1
41933
15 € / mesečno

OPIS

Novo elegantno i moderno poslovno središte M44 pretvara radni prostor u objekt zabave i omogućava vam svakodnevno uživanje u njemu. Dizajniran u stilu minimalizma, ceni vrednost jednostavnosti forme i sadržaja bez žrtvovanja svoje gracioznosti i lepote. Područje poslovnog centra prostire se na sedam spratova nudeći kancelarijske prostore od 370 m² do 2437 m² i premium mogućnosti za maloprodaju/retail s obe strane zgrade. Čist, otvoren, ispunjen prirodnim svetlom, nudi jednostavnost oblika i funkcije uz stratešku upotrebu materijala za vizualni dojam. Elegantna i funkcionalna čajna kuhinja i toaleti dizajnirani su kao dio svake kancelarije. U ponudi imamo 7 spratova od ukupno 4786,5 m². Visina plafona je 2,7 m, a postoje 2 lifta. Kancelarije su od 370 do 2437 m2 po spratu, sa 3 terase na otvorenom (ukupno: 397 m²). U okviru ovog projekta možemo ponuditi 2 retail-a i 23 vanjska parkirna mjesta.

DODATNE INFO

GREJANJE - Ostalo, LIFT, PARKING, NOVOGRADNJA, TERASA, OPEN SPACE, POSLOVNI PROSTOR, VIDEO NADZOR, INTERFON, TELEFON, KLIMA, ŠPORET, FRIŽIDER, SUDOMAŠINA, KUHINJSKI ELEMENTI

KONTAKT

Milica Stojković

Head of Leasing Department

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.