UNIKATNA POSLOVNA ZGRADA U MIRNOM DELU VRAČARA

Cena: 16 € / mesečno

Centar
Mutapova
Pos. prostor
5000 m2
Kancelarije 1
Mokri čvor 2
40031
16 € / mesečno

OPIS

Poslovna zgrada Green Square je luksuzni objekat, izuzetnog kvaliteta, na jedinstvenoj lokaciji u centru grada, na Vračaru, odmah uz dvorište Hrama Sv. Sava. Green Square je izgrađen po najvišim standardima klase A + poslovnih objekata. Opremljen je inovativnim tehnologijama koje vode brigu o očuvanju prirode i pruža maksimalnu udobnost za klijente sa najvišim standardima poslovanja. Lokacija pripada centru grada, pet minuta od glavnih saobraćajnih koridora. Položaj poslovnog objekta nudi zakupcima ugodan ambijent i mirno okruženje u centru grada. Fasada je izrađena u kombinaciji staklenih i kamenih površina. Puni delovi fasade su obloženi granitnim pločama Moss Green i Golden Green. Fasada je dizajnirana da omogući prirodnu ventilaciju unutrašnjih prostorija. Kapije i ograde će biti napravljene od stakla i nerđajućeg čelika, u skladu sa modernim dizajnerskim rešenjima. S obzirom da je poslovni prostor projektovan u sistemu "open space", postoji mogućnost izrade delova enterijera za potrebe stanara, u skladu sa mogućnostima zgrade.

DODATNE INFO

GREJANJE - Ostalo, LIFT, GARAŽA, POSLOVNI PROSTOR

KONTAKT

Milica Stojković

Head of Leasing Department

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.