PAMETNA KUĆA STAMBENO-POSLOVNA NAMENA

Cena: 595.000 €

Kanarevo brdo
Rakovička
Kuća
264 m2
Spavaće sobe 6
Kupatila 4
41375
595.000 €

OPIS

Savremena arhitektura kuće sa otvorenim dnevnim boravkom koji diše u 6 metara visokom prostoru savršeno se uklapa u zelenu oazu dvorišta kojim je okružena a u kome ima mesta za bazen i 5 parking mesta. Kuća je okupana suncem koje se probija kroz mnogobrojne velike prozore koji imaju unutrašnje tekstilne roletne kao i spoljne aluminijumske zaštitne roletne na motorni pogon koje se pokreću preko daljinskog upravljača. Stolarija je aluminijum-drvo sa termoprekidom. Energetska efikasnost kuće je postignuta ugradnjom termo-izolacionih blokova u konstrukciju I centralnim sistemom grejanja i hlađenja preko toplotne pumpe Daikin Altherma snage 16KW kojom se od 1KW električne energije dobija 5 KW toplotne energije. Daikin Athema i fan-coil uređaji opremljeni su automatikom koja se može programirati vremenski i temperaturno. U prizemlju kuće nalazi se poslovni prostor od 80m2 sa zasebnim ulazom i zasebnom kapijom u dvorištu. Na spratu su spavaće sobe sa terasom. Sprat se po potrebi lako može proširiti za 60m2 na prostor iznad dnevne zone u prizemlju. Krov je ravan i pruža mogućnost stvaranja “zelenog krova” ili nadogradnje potkrovlja od 200m2 odakle se pruža fantastičan panoramski pogled. Kuća ima video nadzor preko 7 Samsung profesionalnih kamera sa prenosom slike na TV ekran i čuvanjem zapisa 15 dana. Dva nezavisna alarmna sistema Paradox (za stambeni i poslovni deo) sa senzorima za pokret koji se mogu setovati po zonama kuće u zavisnosti od potreba i želja korisnika. Kolski ulaz u dvorište opremljen je dvokrilnom kapijom koja se pokreće sa 2 elektro motora sa daljinskim upravljanjem. U slučaju potrebe ispred kuće postoji prostor za postavljanje kućice obezbeđenja. Kuća se nalazi na 5 minuta vožnje od mnogobrojnih ambasada i rezidencija na Dedinju na Kanarevom Brdu. U neposrednoj blizini su škola supermarket pijaca.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, PARKING, TERASA, VIDEO NADZOR, INTERFON, KTV - INTERNET, TELEFON, KLIMA, OSTAVA, DVORIŠTE, PLAKARI, KUHINJSKI ELEMENTI

KONTAKT

Milica Arsenović

Real Estate Assistant

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.