PETOSOBNA KUĆA U KOMPLEKSU KOSMAJSKI VRTOVI

Cena: 231.122,10 €

Nemenikuće
Pionirska
Kuća
191.01 m2
Spavaće sobe 4
Kupatila 3
42909
231.122,10 €

OPIS

Petosobna kuća - tip 3. - 191m2

Sastoji se iz ulaznog hola, velikog dnevnog boravka sa kuhinjskim i trpezarijskim delom, a iz kog se pristupa velikoj terasi, odvojenog spavaćeg bloka sa četiri spavaće sobe od kojih jedna ima zasebno kupatilo, a dve imaju pristup terasi, još jednog kupatila, gostinjskog toaleta i ostave kojoj se pristupa spolja. Odlična komunikacija, veliki broj staklenih površina i visoki plafoni doprinose komforu ovog jedinstvenog objekta. Sa okućnicom 10-16 ari. Sve je podređeno maksimalnom uživanju i zdravom načinu života. Sam kompleks je zatvorenog tipa sa terenom za košarku, terenima za tenis, parkom i igralištem za decu. Sa puno uređenih zelenih površina i pogledom na Kosmaj. Postoji opcija izgradnje bazena i parking mesta. U ponudi će biti mesečno održavanje, koje podrazumeva zimsku službu, održavanje zelenila i zalivnih sistema, kao i obezbeđenje 24/7.

Kompleks se nalazi na 3 minuta od centra Sopota, 6 minuta od spomenika borcima Kosmajskog odreda, 15 minuta od jezera Trešnja, 35 minuta od Trga Republike, 40 minuta od Vračara.

 

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, TERASA, OPEN SPACE, KLIMA, PRIZEMNA KUĆA, OSTAVA, DVORIŠTE

KONTAKT

JELENA BARANJ

Real Estate Consultant

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.