POSLOVNA ZGRADA U CENTRU GRADA

Cena: 3.250.000 €

Centar
Bulevar despota Stefana
Pos. prostor
3507.00 m2
Kancelarije 24
Mokri čvor 16
42358
3.250.000 €

OPIS

Predstavljamo Vam objekat u izgradnji u centru grada koji će zadovljiti sve standarde savremenog i modernog poslovnog prostora.

Kompletan objekat je projektovan tako da svaka etaža može funkcionisati kao zasebna celina. Zamišljen kao jedan od tehnološki najnaprednijih i najkvalitetnijih poslovnih objekata sa kompletnom računarskom i energetskom mrežom povazane na vlastiti agregat i stabilizator napona. Vrhunski kvalitet aluminijumske stolarije i sistema grejanja i hlađenja. Objekat poseduje dva lifta, garažni, parking prostor i ulaznu recepciju sa kontrolom pristupa 24/7. Uz objekat ide i kompletno odrađen projekat i dokumentacija. 

Na odličnoj lokaciji u centru grada, udaljen samo 600m od Trga Republike, 3.5km od autoputa, 30min od aerodroma Nikola Tesla.

DODATNE INFO

GREJANJE - Geotermalno, LIFT, GARAŽA, PARKING, TERASA, OPEN SPACE, POSLOVNI PROSTOR, VIDEO NADZOR, INTERFON, KTV - INTERNET, KLIMA, DVORIŠTE

KONTAKT

GORAN MILOVANOV

Real Estate Consultant

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.