Kosmajski vrtovi – Gradska udobnost i planinski mir

Kosmajski vrtovi – Gradska udobnost i planinski mir

Kosmaj

 

Dar je stanovati u prirodi, a istovremeno imati sve preduslove urbanog stanovanja, sa razvijenom pratećom infrastrukturom. Takav način života pruža rezidencijalni kompleks Kosmajski vrtovi - bilo da tražite vikendicu u kojoj ćete se opuštati ili mesto za život van gradske vreve, ali na lokaciji koja je 30 minuta vožnje udaljena od posla i svih gradskih sadržaja.

Kosmajski vrtovi predstavljaju koncept modernog i luksuznog kompleksa kuća. Projekat je osmišljen kao zajednica zatvorenog tipa, sa ogradom oko celog naselja, obezbeđenjem na ulazu i kontrolisanim pristupom (rampom), a objekti su pod video-nadzorom.

KOMPLEKS

Kompleks čini 38 kuća, a u ponudi je tri tipa prizemnih kuća:

Izbor materijala i savremeni dizajn daju svakom objektu autentičan izgled, udobnost, potrebnu funkcionalnost i visok energetski razred. Grejanje je kuća je na gas. Svaku stambenu jedinicu odlikuje veliki broj staklenih površina, što vam garantuje uživanje u svetlom, osunčanom prostoru, sa nesvakidašnjim pogledom na čarobno okruženje u kome su Kosmajski vrtovi smešteni.

Kompleks je tako pozicioniran da svaka kuća ima pogled ka vrhu Kosmaja i Rudniku, a sve se prodaju sa okućnicom 10-16 ari.

LOKACIJA

Na obroncima Kosmaja, 50 kilometara od Beograda, na oko 30 minuta vožnje od Beograda, ova lokacija objedinjuje udobnost i sigurnost blizine grada, sa uživanjem u svežini planinskog ambijenta.

Planina visoka je 626 metara i odlikuju je bukove i hrastove šume, kao i 95 zdravih izvora, a Kosmaj je čuven i po mnogobrojnim vidikovcima.

NAJVIŠI STANDARDI I KVALITET

Kompleks je projektovan imajući na umu sve ono što je danas neizostavno u životu jedne savremene porodice.

Izbor materijala i način gradnje kuća garantuje kvalitet i komfor.

Kosmajski vrtovi imaju zajednički teren za košarku, terene za tenis, park i igralište za decu, a svi placevi povezani su internim saobraćajnicama. Izgled dodatno oplemenjuju mnogobrojne zelene površine, koje čine da se ova oaza mira savršeno uklapa u okolinu.

U ponudi će biti i mesečno održavanje, koje podrazumeva zimsku službu, održavanje zelenila (sve parcele imaju zalivni sistem), kao i obezbeđenje 24/7.

Kosmajski vrtovi su mesto u kojem ćete stvoriti najlepše uspomene i kutak kome ćete sa radošću vraćati nakon napornog dana.

Za više informacija o projektu i raspoloživim kućama kontaktirajte nas putem telefona 011 32 43 274 ili e-maila welcome@westproperties.rs          

 

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.