Panorama Voždovac

Panorama Voždovac

Vojvode Stepe i Kružni put Voždovački

Na uglu ulica Vojvode Stepe i Kružnog puta Voždovačkog, danas niče stambeno-poslovni kompleks Panorama Voždovac. Ovo je deo Voždovca koji će u narednih nekoliko godina izgradnjom novih projekata i ulaganjem u infrastrukturu doživeti pravi preporod i postati novi centar starog kraja. Cilj investitora je da inovativnim graditeljskim formama na kompleksu Panorama Voždovac oplemeni područje Trošarine i ujedno ga obogati novim sadržajima.

Lokacija je idealna za mlade porodice, parove, studente i sve one koji žele da iskoriste benefite razvoja ovog dela Beograda uz odličnu konekciju drugim delovima grada i blizinu glavnim saobraćajnicama. 

Gradnja kompleksa će se odvijati u tri faze. U okviru prve faze izgrađeni su podzemni nivoi ispod cele parcele i trenutno se grade prve dve lamele (br. 3 and 4) koje su skoro u celosti prodate. U toku novembra 2017. će krenuti gradnja i prodaja druge faze kompleksa (lamele br. 2).

Rok za završetak prve faze je septembar 2018. godine a za završetak celog kompleksa kraj 2019.

Arhitektonski koncept ovog kompleksa savršeno se uklapa u okruženje i ujedno ostavlja snažan utisak izgledom i elegancijom boja.

Panorama Voždovac će biti okružena uređenim zelenim površinama. Između lamela nalaziće se ozelenjeni parkić, u kom će stanari kompleksa moći da se opuste i uživaju, a deca da se bezbedno igraju na igralištu za najmlađe.

Stambeni prostor osmišljen je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima. Stanovi su moderno koncipirani. Odlikuje ih izuzetna funkcionalnost sa optimalnim odnosom kvadrature u odnosu na broj spavaćih soba, kao i osećaj privatnosti i udobnosti.

Panoramski pogled iz velikog broja stanova na širi gradski pejzaž čini Panoramu Voždovac jednom od najatraktivnijih adresa u Beogradu.

 

STANOVI:

Kompleks Panorama Voždovac obuhvata četiri lamele sa ukupno 187 stambenih jedinica raznih struktura: od  garsonjera do četvorosobnih stanova, površine od 27 m2 do 95 m2.

 

OPREMLJENOST:

Spoljašnji zidovi - klima blok debljine 20cm u kombinaciji sa kamenom vunom ukupne debljine od 12cm do 18cm

Unutrašnji pregradni zidovi unutar stana - klima blok debljine 10cm

Unutrašnji pregradni zidovi između stana i ostalog zajedničkog prostora - klima blok debljine 20cm

Unutrašnji pregradni zidovi između stanova - Silka blok debljine 20cm

Aluminijumska stolarija sa termoprekidom i aluminijumskim roletnama. Aluminijumski profili proizvođača Alumil, okov proizvođača Stublina, staklo niskoemisiono punjeno argonom

Parket - višeslojni hrastov parket prve klase Lamar, širina 120mm, dužina od 500-1200 mm, debljina 14 mm od čega je gornji sloj drvo debljine 4 mm

Keramika – uvozna keramika prve klase proizvođača Imola, Tilezza (Italija), Halcon (Španija);

Sanitarije – ugradni vodokotlić Roca sa hrom tasterom, umivaonici Rocca Debba, šolje Roca Debba sa softclose daskom, kade Roca, tuš kabine Huppe

Baterije – Hansgrohe Logis

Bojler - Ariston

Ulazna vrata – sigurnosna vrata proizvođača Bosal sa obe strane obložena pločastim materijalom u dekoru drveta

Unutrašnja vrata – MDF vrata farbana poliuretanskom bojom proizvođača Lamex u beloj boji

Putnički lift – Otis, Schindler, Thyssen ili Kone

Elektrogalanterija – Schnider ili Schrack

Telekomunikacioni provajderi: SBB ili Telekom Srbija

 

GARAŽA:

Garaža kompleksa Panorama Voždovac uključuje 219 garažnih mesta koja se prostiru na tri podzemna nivoa. Sa stanovima je povezana stepeništem i liftovima koji vode do svakog garažnog nivoa.

 

GREJANJE:

Grejanje - objekat priključen na daljinski sistem grejanja pri čemu je svaki stan opremljen kalorimetrom za merenje potrošnje, radijatori i sušači u kupatilima

Klima uređaj u dnevnom boravku - Gorenje

 

BEZBEDNOST:

Bezbednosna vrata

I Video nadzor ulaza u lamele kao i dvorišta i prostora oko lamela

Interfonska instalacija - kolor video interfon

VIŠE INFORMACIJA: https://panoramavozdovac.rs

Poslovni centar Kalemegdan

Poslovni centar Kalemegdan

Bulevar Vojvode Bojovica

Cena: od 16 € / m2

SAZNAJ VIŠE
Ziegel House

Ziegel House

Vračar

Cena: Izdato

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.