Panorama Voždovac

Panorama Voždovac

Vojvode Stepe i Kružni put Voždovački

Na uglu ulica Vojvode Stepe i Kružnog puta Voždovačkog, danas niče stambeno-poslovni kompleks Panorama Voždovac. Ovo je deo Voždovca koji će u narednih nekoliko godina izgradnjom novih projekata i ulaganjem u infrastrukturu doživeti pravi preporod i postati novi centar starog kraja. Cilj investitora je da inovativnim graditeljskim formama na kompleksu Panorama Voždovac oplemeni područje Trošarine i ujedno ga obogati novim sadržajima.

Lokacija je idealna za mlade porodice, parove, studente i sve one koji žele da iskoriste benefite razvoja ovog dela Beograda uz odličnu konekciju drugim delovima grada i blizinu glavnim saobraćajnicama. 

Gradnja kompleksa će se odvijati u tri faze. U okviru prve faze izgrađeni su podzemni nivoi ispod cele parcele i trenutno se grade prve dve lamele (br. 3 and 4) koje su skoro u celosti prodate. U toku novembra 2017. će krenuti gradnja i prodaja druge faze kompleksa (lamele br. 2).

Rok za završetak prve faze je septembar 2018. godine a za završetak celog kompleksa kraj 2019.

Arhitektonski koncept ovog kompleksa savršeno se uklapa u okruženje i ujedno ostavlja snažan utisak izgledom i elegancijom boja.

Panorama Voždovac će biti okružena uređenim zelenim površinama. Između lamela nalaziće se ozelenjeni parkić, u kom će stanari kompleksa moći da se opuste i uživaju, a deca da se bezbedno igraju na igralištu za najmlađe.

Stambeni prostor osmišljen je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima. Stanovi su moderno koncipirani. Odlikuje ih izuzetna funkcionalnost sa optimalnim odnosom kvadrature u odnosu na broj spavaćih soba, kao i osećaj privatnosti i udobnosti.

Panoramski pogled iz velikog broja stanova na širi gradski pejzaž čini Panoramu Voždovac jednom od najatraktivnijih adresa u Beogradu.

 

STANOVI:

Kompleks Panorama Voždovac obuhvata četiri lamele sa ukupno 187 stambenih jedinica raznih struktura: od  garsonjera do četvorosobnih stanova, površine od 27 m2 do 95 m2.

 

OPREMLJENOST:

Spoljašnji zidovi - klima blok debljine 20cm u kombinaciji sa kamenom vunom ukupne debljine od 12cm do 18cm

Unutrašnji pregradni zidovi unutar stana - klima blok debljine 10cm

Unutrašnji pregradni zidovi između stana i ostalog zajedničkog prostora - klima blok debljine 20cm

Unutrašnji pregradni zidovi između stanova - Silka blok debljine 20cm

Aluminijumska stolarija sa termoprekidom i aluminijumskim roletnama. Aluminijumski profili proizvođača Alumil, okov proizvođača Stublina, staklo niskoemisiono punjeno argonom

Parket - višeslojni hrastov parket prve klase Lamar, širina 120mm, dužina od 500-1200 mm, debljina 14 mm od čega je gornji sloj drvo debljine 4 mm

Keramika – uvozna keramika prve klase proizvođača Imola, Tilezza (Italija), Halcon (Španija);

Sanitarije – ugradni vodokotlić Roca sa hrom tasterom, umivaonici Rocca Debba, šolje Roca Debba sa softclose daskom, kade Roca, tuš kabine Huppe

Baterije – Hansgrohe Logis

Bojler - Ariston

Ulazna vrata – sigurnosna vrata proizvođača Bosal sa obe strane obložena pločastim materijalom u dekoru drveta

Unutrašnja vrata – MDF vrata farbana poliuretanskom bojom proizvođača Lamex u beloj boji

Putnički lift – Otis, Schindler, Thyssen ili Kone

Elektrogalanterija – Schnider ili Schrack

Telekomunikacioni provajderi: SBB ili Telekom Srbija

 

GARAŽA:

Garaža kompleksa Panorama Voždovac uključuje 219 garažnih mesta koja se prostiru na tri podzemna nivoa. Sa stanovima je povezana stepeništem i liftovima koji vode do svakog garažnog nivoa.

 

GREJANJE:

Grejanje - objekat priključen na daljinski sistem grejanja pri čemu je svaki stan opremljen kalorimetrom za merenje potrošnje, radijatori i sušači u kupatilima

Klima uređaj u dnevnom boravku - Gorenje

 

BEZBEDNOST:

Bezbednosna vrata

I Video nadzor ulaza u lamele kao i dvorišta i prostora oko lamela

Interfonska instalacija - kolor video interfon

VIŠE INFORMACIJA: https://panoramavozdovac.rs

Stepa Nova

Stepa Nova

Vojvode Stepe, Voždovac

Cena: PRODATO

SAZNAJ VIŠE
Kapija Vračara

Kapija Vračara

Južni bulevar, Vračar

Cena: od 2.100 € + PDV

SAZNAJ VIŠE
Rankeova

Rankeova

Vračar

Cena: Završen projekat

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.