ZLATIBORSKI CAR - PRVI KONDO HOTEL NA ZLATIBORU

ZLATIBORSKI CAR - PRVI KONDO HOTEL NA ZLATIBORU

Zlatibor

U samom srcu zlatiborskog Dedinja, gradi se Zlatiborski car, vaša jedinstvena prilika za investiciju u prvi luksuzni kondo hotel na Zlatiboru. Lokacija apartmana je idealna za sve ljubitelje aktvnog odmora tokom cele godine. Apartmani će biti moderno opremljeni i sa predivnim pogledom na prirodu. Kondo hotel objedinjuje moderan minimalizam i autentični dizajn, stvarajući jedinstven doživljaj boravka. Spa i wellness centar nudi raspon usluga za relaksaciju i osveženje, a gastronomska ponuda restorana će zadovoljavati ukuse svih gostiju. Sve u svemu, Zlatiborski car je savršena investicija!

Iskoristite jedinstvenu priliku da postanete vlasnik apartmana u našem kondo hotelu na Zlatiboru i uživajte u nezaboravnom odmoru tokom cele godine.

Za vas smo pripremili specijalnu prolećnu ponudu koja uključuje povoljne cene apartmana, a uz to i brojne dodatne pogodnosti. Naši apartmani su savršeno opremljeni, a uz modernu tehnologiju i vrhunsku uslugu, osiguravaju vrhunski kvalitet boravka.

Kondo hotel na Zlatiboru nalazi se na samo nekoliko kilometara od centra grada, a u neposrednoj blizini su zlatiborski vidikovci, jezera, i planinarske staze. Ukoliko se odlučite da postanete naš vlasnik apartmana, dobićete mogućnost da se opustite i uživate u predivnom ambijentu naše terase ili u zatvorenom bazenu i spa centru.

Proleće je pravo vreme da se odlučite za kupovinu apartmana, a mi vam nudimo neverovatnu priliku da dođete i osetite luksuz, udobnost i komfor koji samo naš kondo hotel može da pruži.

Ne propustite priliku da postanete deo naše zajednice i uživate u najlepšem planinskom ambijentu. Kontaktirajte nas danas i iskoristite prolećnu ponudu za kupovinu apartmana u našem kondo hotelu na Zlatiboru!

Za sve dodatne informacije i zakazivanje sastanka, kontaktirajte konsultanta:

Mihailo Novčić +381 63 300 355

Panorama Voždovac

Panorama Voždovac

Vojvode Stepe i Kružni put Voždovački

Cena: Završen projekat

SAZNAJ VIŠE
TAURUNUM XXI

TAURUNUM XXI

Zemun

Cena: PRODATO

SAZNAJ VIŠE
Rankeova

Rankeova

Vračar

Cena: Završen projekat

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.