ZLATIBORSKI CAR - PRVI KONDO HOTEL NA ZLATIBORU

ZLATIBORSKI CAR - PRVI KONDO HOTEL NA ZLATIBORU

Zlatibor

U samom srcu zlatiborskog Dedinja, gradi se Zlatiborski car, vaša jedinstvena prilika za investiciju u prvi luksuzni kondo hotel na Zlatiboru. Lokacija apartmana je idealna za sve ljubitelje aktvnog odmora tokom cele godine. Apartmani će biti moderno opremljeni i sa predivnim pogledom na prirodu. Kondo hotel objedinjuje moderan minimalizam i autentični dizajn, stvarajući jedinstven doživljaj boravka. Spa i wellness centar nudi raspon usluga za relaksaciju i osveženje, a gastronomska ponuda restorana će zadovoljavati ukuse svih gostiju. Sve u svemu, Zlatiborski car je savršena investicija!

Iskoristite jedinstvenu priliku da postanete vlasnik apartmana u našem kondo hotelu na Zlatiboru i uživajte u nezaboravnom odmoru tokom cele godine.

Za vas smo pripremili specijalnu prolećnu ponudu koja uključuje povoljne cene apartmana, a uz to i brojne dodatne pogodnosti. Naši apartmani su savršeno opremljeni, a uz modernu tehnologiju i vrhunsku uslugu, osiguravaju vrhunski kvalitet boravka.

Kondo hotel na Zlatiboru nalazi se na samo nekoliko kilometara od centra grada, a u neposrednoj blizini su zlatiborski vidikovci, jezera, i planinarske staze. Ukoliko se odlučite da postanete naš vlasnik apartmana, dobićete mogućnost da se opustite i uživate u predivnom ambijentu naše terase ili u zatvorenom bazenu i spa centru.

Proleće je pravo vreme da se odlučite za kupovinu apartmana, a mi vam nudimo neverovatnu priliku da dođete i osetite luksuz, udobnost i komfor koji samo naš kondo hotel može da pruži.

Ne propustite priliku da postanete deo naše zajednice i uživate u najlepšem planinskom ambijentu. Kontaktirajte nas danas i iskoristite prolećnu ponudu za kupovinu apartmana u našem kondo hotelu na Zlatiboru!

Za sve dodatne informacije i zakazivanje sastanka, kontaktirajte konsultanta:

Mihailo Novčić +381 63 300 355

Kapija Vračara

Kapija Vračara

Južni bulevar, Vračar

Cena: od 2.100 € + PDV

SAZNAJ VIŠE
MIA Dorćol

MIA Dorćol

Dorćol

Cena: od 15 € / m2

SAZNAJ VIŠE
Stepa Nova

Stepa Nova

Vojvode Stepe, Voždovac

Cena: PRODATO

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.