Ključ za uspešne projekte

Ključ za uspešne projekte

Kako se pristup tržištu nekretnina koji kompanija West Properties gaji oduvek razlikovao od ustaljene prakse, tako smo i brojne izazove u oblasti gradnje i opremanja enterijera sa kojima smo se susreli kroz godine prisustva na lokalnom i inostranom tržištu rešili da adresiramo na proaktivan način.

Iz potrage za novim načinima unapređenja tržišta proizašao je Construction Design Concept. Radi se o specijalizovanom izložbenom centru proizvoda i usluga za opremanje enterijera i završnih građevinskih radova, osmišljenom u saradnji sa stručnjacima i vodećim kompanijama iz ovog domena.

Na ovaj način West Properties, vodeća domaća kompanija u prometu nekretnina, svojim klijentima, investitorima i krajnjim kupcima i korisnicima objekata, omogućiće širok spektar usluga i mogućnost odabira dobavljača proizvoda i izvođača radova, kao i samog projektovanja i dizajniranja stambenih i komercijalnih objekata.

Sastavni deo koncepta su i usluge project management-a koje će obezbediti ispunjavanje relevantnih ciljeva tokom procesa izgradnje, uključujući planiranje, kao i upravljanje resursima tokom trajanja celokupnog projekta. Kao dodatnu uslugu West Properties uvodi i investiciono savetovanje što će objedinjeno klijentima obezbediti efikasniju realizaciju, znatne uštede, a time i veći profit.

Construction Design Concept biće smešten u novom prostoru u okviru sedišta kompanije West Properties na Vračaru, u Baba Višnjinoj ulici 38, a svečano otvaranje planirano je za jesen ove godine.

7 stvari na koje treba obratiti pažnju kada želite da iznajmite stan

7 stvari na koje treba obratiti pažnju kada želite da iznajmite stan

Novi prostor, novo okruženje, samo su neke od novosti koje vas mogu sačekati prilikom zakupa stana. Neretko, ovaj proces oduzima mnogo više vremena nego što ste spremni da izdvojite. Osn...

SAZNAJ VIŠE
Dodatna sigurnost za naše klijente – polisa osiguranja od profesionalne odgovornosti na 1.000.000 evra

Dodatna sigurnost za naše klijente – polisa osiguranja od profesionalne odgovornosti na 1.000.000 evra

Kompanija West Properties je za poslovanje svog Sektora procena obezbedila polisu osiguranja od profesionalne odgovornosti na milion evra. Iako naš tim čine profesionalni procenitelji i sarad...

SAZNAJ VIŠE
Povezanost i podrška - coworking

Povezanost i podrška - coworking

Radno okruženje postavlja temelj zadovoljstvu na radnom mestu. U kreativnom i motivisanom okruženju, sa ljudima koji dolaze iz različitih sfera i profesija, postajete više koncentrisani na ono ...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.