KAPIJA VRAČARA – sjajno mesto za život!

KAPIJA VRAČARA – sjajno mesto za život!

Stambeno - poslovni objekat „Kapija Vračara“ nalazi se u Beogradu, na Vračaru u ulici Južni bulevar 112.

Objekat čine tri podzemne i sedam nadzemnih etaža. U podzemnom delu kompleksa je  garaža u tri nivoa namenjena parkiranju vozila budućih stanara. Nadzemni deo objekta izlazi na četiri ulice i podeljen je na lamelu A, lamelu B i lamelu C.

Preko 250 stanova različitih struktura, od jednoiposobnih do petosobnih, locirani su od prvog do povučenog sprata. Na povučenom spratu nalaze se penthaus stanovi velikih površina sa terasama koji budućim korisnicima pružaju odličan pogled na grad.

Fasada objekta je projektovna kao kombinacija fasadne opeke i sistemske fasade savremenih materijala. Krov je ravan, dostupan korisniku, oblikovan tako da je delom prohodan popločan betonskim stazama, a delom neprohodan. Na delovima povučenog sprata korisnici će imati priliku da uživaju u pogledu na delove krova sa zasađenim zelenilom. Fasadna bravarija - otvori na fasadi - su u izvedbi aluminijum-drveta visokog kvaliteta sa ugrađenim roletnama na elektromotorni pogon, što daje dodatnu udobnost stanovanja.

Stambeno-poslovni kompleks ima i dosta zelenih površina, kao i dva dečija igrališta, a tu su i pešačke staze izrađene od kamena i behaton ploča.

 

Pogledajte slobodne stanove iz trenutne ponude u okviru projekta na sledećim linkovima, a u nastavku vam nudimo predloge enterijera kao inspiraciju za vaš novi dom u Kapijama:

Penthouse četvoroiposoban, lamela C - 144 m2, povučeni sprat

Četvorosoban stan, lamela C - 132 m2, drugi sprat

Trosoban stan, lamela B - 84 m2, drugi sprat

Trosoban stan, lamela A - 76 m2, prvi sprat

Trosoban stan, lamela C - 76 m2, četvrti sprat

 

Podrška investitorima – recept za uspešnu realizaciju projekata

Podrška investitorima – recept za uspešnu realizaciju projekata

Konstantna visoka potražnja za nekretninama uz malu ponudu, ne može biti garant da će investitor prodati sve, ukoliko projektu ne pristupi na pravi način. Konsultantske usluge koje West Properties pr...

SAZNAJ VIŠE
Pristup koji daje rezultate - kako je uspešno završen projekat Ziegel House

Pristup koji daje rezultate - kako je uspešno završen projekat Ziegel House

O specifičnosti ovog projekta, kako su prevaziđeni izazovi i na koji način su obezbeđeni što kvalitetniji klijenti i u smislu poznatih kompanija i u smislu trajanja zakupa, za Real Estate magaz...

SAZNAJ VIŠE
West Properties nominovan za Najbolju komercijalnu Real Estate agenciju

West Properties nominovan za Najbolju komercijalnu Real Estate agenciju

West Properties nominovana je za ovogodišnju nagradu CIJ Awards Serbia/SEE u kategoriji "Najbolja komercijalna Real Estate agencija". Dodela nagrada održaće se 3. decembra u Beogradu, a trenutn...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.