Kuće koje će vam obezbediti savršen komfor - kratki vodič kroz ponudu

Kuće koje će vam obezbediti savršen komfor - kratki vodič kroz ponudu

 

Obično se kaže da je kuća oaza komfora. U odnosu na stan pruža brojne mogućnosti – pre svega veću intimnost, mir, ali i samostalnost u odlučivanju kada se radi o adaptaciji prostora, jer vam nije neophodna saglasnost drugih stanara.

Na odluku o kući definitivno utiče stil života. Posebna prednost je što kuće poseduju dvorište koje u zavisnosti od svoje veličine pruža mogućnost da se uz stanovanje organizuje prostor za dodatne aktivnosti ili opšutanje. Za porodice sa decom kuća sa dvorištem nosi posebnu čar jer im se može obezbediti lični prostor za igru i više vremena provedenog na otvorenom.

Predstavljamo vam samo neke od naših ponuda kuća u Beogradu koje se prodaju.

 

Kuća na Zvezdari sa prelepim dvorištem. Pozicionirana je u mirnoj ulici ispunjenoj porodičnim kućama, u neposrednoj blizini škola, vrtića, parka, pozorišta. Sastoji se od četiri nivoa i prostire na 480m2. Poseduje protor predviđen za letnju kuhinju, kao i garažu za dva do tri vozila.

Više informacija na linku http://bit.ly/WP-42585

 

Kuća sa dvorištem u blizini Partizanovog stadiona. Kuća ima 100m2 i nalazi se na placu od 4 ara. U pitanju je predratna kuća iz 1927, a prostorije krasi visina od 3 metra do plafona. Ispred kuće se nalazi natkriveni parking. Prelepo dvorište iza kuće puno zelenila i prostora za uživanje sa ozidanim roštiljem.

Više informacija na linku  http://bit.ly/WP-42789

 

Jedinstvena kuća u centru Beograda, sagrađena 1897 godine, unikatnog enterijera i izgleda, sa tri ulaza. Sastoji se od dupleksa i poslovnog prostora u suterenu. Nalazi se u šetačkoj zoni, boemskoj četvrti u blizini Narodnog pozorišta, najužem srcu grada.

Više informacija na linku  http://bit.ly/WP-426

 

Dvospratna kuća sa dvorištem na Vračaru. Moderne gradnje, u prizemlju poseduje kompletno opremljenu saunu, a raspolaže i prostranim dvorištem sa garažnim mestom.

Više informacija na linku http://bit.ly/WP-41187

 

Kuća u rezidencijalnom delu Dedinja iz 70-ih godina. Poseduje dvorište sa stoletnim stablima koje pružaju privatnost i osećaj mira, tišine i izolovanosti od gradske vreve.

Više informacija na linku http://bit.ly/WP-42018

U mirnoj gornjogradskoj ulici u Zemunu se nalazi kuća, idealna za veće porodice, sa dva posebna ulaza i dva odvojena stana. Prostire se na 250m2 i prostrano dvorište. Mogućnost ulaska kolima na plac je velika prednost u gradskoj zoni.

Više informacija na linku http://bit.ly/WP-42704

 

Kuća kod Olimpa, na Slavujevom vencu, sama na placu od 2,81 ari -  koncipirana kao dve kuće na placu i poslovni prostor sa 2 parking mesta. Blizina sportskog centra Olimp i Bulevara, kao i šume upotpunjuje kvalitet života.

Više informacija na linku http://bit.ly/WP-42197 

Prostrana kuća u blizini Bulevara Oslobođenja od 959m2, na samo par minuta šetnje od svih šopova, autobuskih stanica, škola i doma zdravlja. U dvorištu se nalazi raskošan bazen i košarkaški teren kao i dosta zelenila koje ga okružuje.

Više informacija na linku http://bit.ly/WP-42060

Porodična kuća u Sremčici na tri sprata sa dvorištem i voćnjakom. Kuća se nalazi u slepoj ulici izolovana od buke sa prelepim pogledom.

Više informacija na linku http://bit.ly/WP-42394

Stepa Nova: Kako napreduju radovi (oktobar 2020.)

Stepa Nova: Kako napreduju radovi (oktobar 2020.)

Na gradilištu projekta Stepa Nova, za manje od šest meseci od početka radova, postavljena je ploča prvog sprata i vredno se radi ka izlivanju sledeće ploče. Radovi na izgradnji objekta ...

SAZNAJ VIŠE
Da li vam je potreban broker za nekretnine da biste kupili, prodali ili iznajmili nekretninu?

Da li vam je potreban broker za nekretnine da biste kupili, prodali ili iznajmili nekretninu?

Vođenje procesa prodaje/iznajmljivanja nekretnina je škakljiv posao. Web sajtovi su omogućili da dosta posla možete odraditi sami, ali ne postoji zamena za iskusnog stručnjaka. Pregovarač koji ...

SAZNAJ VIŠE
KAPIJA VRAČARA – sjajno mesto za život!

KAPIJA VRAČARA – sjajno mesto za život!

Stambeno - poslovni objekat „Kapija Vračara“ nalazi se u Beogradu, na Vračaru u ulici Južni bulevar 112. Objekat čine tri podzemne i sedam nadzemnih etaža. U podzemnom delu kompleksa je &...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.