Kuda u šoping u 2020. godini?

Kuda u šoping u 2020. godini?

Pored postojećih tržnih centara, u Beogradu je najavljena izgradnja novih koji startuju tokom 2020. godine.

Evo najava otvaranja tri velika projekta koja će nas obradovati sledeće godine.

 

Među prvima je najavljeni projekat u okviru "Beograda na vodi" čija gradnja je već u toku - "BW galerija" Sa svojih 300.000 kvadrata trebalo da bude najveći takav objekat u srpskoj prestonici, a i šire. Tržni centar će imati 3.700 parking mesta. Zatvorenim pešačkim mostom je planirano da bude spojen sa objektu "The St. Regis Belgrade", čime će biti obezbeđen direktan pristup vidikovcu na vrhu četrdesetospratne Kule Beograd.

Otvaranje "BV Galerije" je najavljeno za sledeću godinu, kada će se završiti i prva faza projekta "Beograd na vodi".

 

Preko reke, na Novom Beogradu tik uz Aveniju u okviru WEST 65 kompleksa, u izgradnji je specijalni, luksuzni tržni centar West 65 Mall. Ovaj jedinstveni koncept omogućava da uživate u elegantnom kretanju od shopping Mall-a do dela sa prodavnicama na otvorenoj Aveniji ili obrnuto. West 65 Mall, je sa svojih 48 poslovnih prostora i 255 parking mesta osmišljen kao idealni mix svih onih sadržaja neophodnih za kvalitetno zadovoljenje svakodnevnih potreba kako stanara više stambenih kompleksa u okruženju, tako i zaposlenih u okolnim poslovnim centrima i njihovim posetiocima. Kontaktirajte nas i neka vaš brend bude među odabranima.

Završetak izgradnje West 65 Mall-a predviđen je za kraj 2020. godine, dok je završetak izgradnje West 65 Tower-a planiran za kraj juna 2021. godine.

 

Na drugoj strani grada, u Mis Irbijevoj ulici na Zvezdari, na mestu gde se nekada nalazila "Industrija precizne mehanike", gradi se još jedan super moderan objekat – “BEO Shopping Center” I njegovo otvaranje najavljeno je za proleće naredne godine.

 

Objekat sa preko 43.000m2 prodajnog prostora i ukupne površine centra od 130.000m2, čije je otvaranje je planirano početkom 2020. godine, obogatiće sadržaj na ovoj lokaciji gde postoji izuzetna potreba za modernom šoping lokacijom. Očekuje se preko 150 najpoznatijih internacionalnih i regionalnih brendova. Objekat je planiran na tri sprata (2Po+Pr+2+Ps), sa prostranom garažom i 1.200 parking mesta, dva manja pešačka ulaza, dva kolska pristupa garaži iz Mis Irbijeve i Vojislava Ilića.

 

 

Širimo tim: Tražimo agente za prodaju nekretnina

Širimo tim: Tražimo agente za prodaju nekretnina

Zbog povećanog obima posla i širenja na novi segment tržišta otvorenog, brokerskog posredovanja u pojedinačnoj prodaji, West Properties otvara konkurs za zapošljavanje više...

SAZNAJ VIŠE
Stepa Nova: Kako napreduju radovi (oktobar 2020.)

Stepa Nova: Kako napreduju radovi (oktobar 2020.)

Na gradilištu projekta Stepa Nova, za manje od šest meseci od početka radova, postavljena je ploča prvog sprata i vredno se radi ka izlivanju sledeće ploče. Radovi na izgradnji objekta ...

SAZNAJ VIŠE
West Properties i KARE Design: Udruženim snagama do najbolje usluge

West Properties i KARE Design: Udruženim snagama do najbolje usluge

Kompanija West Properties je uvek nastojala da svojim klijentima pruži bolje i više od standardnog i konvencionalnog načina poslovanja. Kako bismo svojim klijentima pružili kompletnu podr&scaro...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.