Povezanost i podrška - coworking

Povezanost i podrška - coworking

Radno okruženje postavlja temelj zadovoljstvu na radnom mestu. U kreativnom i motivisanom okruženju, sa ljudima koji dolaze iz različitih sfera i profesija, postajete više koncentrisani na ono što radite, i vi i vaš tim. Fokus je na kreiranju zajednice i povezanosti za povećanje produktivnosti.

U coworking prostoru, vi ste deo zajednice. Umesto dugih potraga telefonom, postoji velika šansa da osoba koja vam je potrebna deli prostor sa vama. Ovakav vid podrške nekada uštedi dosta vremena. 

 

Prema podacima Coworking asocijacije Srbije oko 40% ukupnog broja coworking prostora u našoj zemlji nalazi se u Beogradu. U kancelarijama ovog tipa širom Srbije radi više od 900 ljudi, mahom mladih, od 15-30 godina. Svakog meseca u coworking prostorima na našem području organizuje se u proseku 300 događaja, pri čemu je prosečan iznos zakupa je oko 150 evra mesečno, a godišnji prihod coworking prostora u 2018. iznosio je više od tri miliona evra.

I dalje coworking prostori zauzimaju mali procent ukupnog tržišta kancelarijskog prostora u našoj zemlji, a posebno u Beogradu, što dalje govori o potencijalu razvoja ovakve vrste prostora na domaćem tržištu.

 

Kakve benefite donosi coworking?

Coworking predstavlja mesto za rad, ali i mesto na kome je vrlo lako povezati se sa ljudima koji dele iste ili slične vrednosti, kao i vi. Inovativnost coworking prostora je kancelarija ili prostor za rad bez dodatne brige o troškovima za taj prostor, u vidu troškova korišćenja struje, vode, interneta i slično. Zakupom ovakve vrste prostora vi i vaš tim Ne mora da brine o dodatnim aktivnostima poput održavanja prostora, popravki, održavanja zajedničkih prostorija, i drugim obavezama koje u mnogome oduzimaju vreme, već imate mogućnost da se na taj način u potpunosti koncentrišete na svoj rad i razvoj, prepuštajući sve ostale obaveze timu koji u tom prostoru radi za vas.

 

Ko su najčešći korisnici?

Često se veruje da su ovakvi prostori kreirani samo za pojedince, frilensere. Praksa, medjutim, pokazuje da, usluge coworking-a sve više koriste startup- kompanje, mala preduzeća, ali i velike internacionalne kompanije, povezane u celinu. Ovakvav vid prostora, zavisno od koncepta, predstavlja pogodno mesto za rad kako za pojedinca, tako i za veće timove.

 

U našoj ponudi za vas izdvajamo dva coworking prostora u strogom centru grada – Desk&More - The Zoo u Bulevaru vojvode Bojovića i Desk&More - Kod Vuka na lokaciji u  Bulevaru kralja Aleksandra.

 

Desk&More the Zoo je jedinstven prostor, smešten na 4.400m2 unutar renovirane zgrade, nekadašnje fabrike tekstila. Nalazi se na svega nekoliko minuta hoda od glavne pešačke zone, Knez Mihailove ulice. Mnošto prodavnica, restorana i kafića, kao i autobuskih linija, nalaze se u neposrednoj blizini. Prostor se sastoji od tihe zone sa fleksibilnim i fiksnim stolovima, privatnih kancelarija različitih veličina namenjene timskom radu, i prostora namenjenog zajedničkom korišćenju . Pojedinačne privatne kancelarije mogu biti povezane u veće prostorije, pogodne za veće timove. Za više o informacija o ceni u promotivnom periodu, kontaktirajte nas.

Desk&More kod Vuka je funkcionalan, inspirativan radni prostor smešten u samom centru grada, okružen brojnim prodavnicama, kafićima i restoranima. Dizajniran da oda počast Vuku Karadžiću, lingvisti i najvećem reformatoru srpskog jezika, ovaj prostor je izrazito udoban i prijatan za rad. Uz metro stanicu i nekoliko autobuskih linija u neposrednoj blizini, uvek ćete lako stići do svoje nove kancelarije ili prostora za rad. Ukoliko baš ovu lokaciju vidite kao savršenu za svoj biznis, pozovite nas već danas i zakažite svoj obilazak.

Kuda u šoping u 2020. godini?

Kuda u šoping u 2020. godini?

Pored postojećih tržnih centara, u Beogradu je najavljena izgradnja novih koji startuju tokom 2020. godine. Evo najava otvaranja tri velika projekta koja će nas obradovati sledeće godine.   Me...

SAZNAJ VIŠE
Sve je u lokaciji, lokaciji, lokaciji

Sve je u lokaciji, lokaciji, lokaciji

„Nekretnina ne može biti izgubljena ili ukradena niti odnesena. Razumno odabrane, plaćene u celosti i vođene s dužnom pažnjom, postaju najsigurnije ulaganje na svetu.“ Frenklin D. Ruzvelt ...

SAZNAJ VIŠE
Open House u Puškinovoj

Open House u Puškinovoj

Gosti prvog Open House događaja bili su u prilici da dožive sve prednosti koje pruža život u Residence Puškinova, jedinstvenom objektu koji pleni arhitekturom koja do sada nije viđena u Beograd...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.