Kupcima nekretnina pružamo sigurnost

Kupcima nekretnina pružamo sigurnost

West Properties poverenje klijenata stiče kroz posvećen, profesionalan i stručan pristup. Svakog klijenta posmatramo kao dugoročnog partnera kome nudimo „custom made“ uslugu.

 

Iako se u Beogradu usled velike tražnje gotovo rasproda sve što se sagradi, kupci nekretnina, bilo da se radi o onima koji ulažu u budući dom ili onima koji žele da investiraju, traže pre svega sigurnost. „Bezbedno ulaganje je imperativ svima. Ovo naročito dolazi do izražaja imajući u vidu da se novogradnje prodaju dok su objekti praktično u temeljima, ali i kod starogradnje, gde treba proveriti da li su rešeni vlasnički odnosi, postoje li upisane hipoteke nad nekretninom i slično. Rizik ulagaja u nekretnine se znatno smanjuje, ali i značajno olakšava sam proces kupoprodaje nekretnina odabirom renomirane kompanije za promet nepokretnostima“, ističe Nikola Stojaković, direktor prodaje u kompaniji West Properties.

 

Kako objašnjava naš sagovrnik, agencija za promet nekretnina obaviće sve neophodne pravne provere pre nego što nekretninu uvede u svoj sistem. „Pravna služba West Properties-a pomoći će svojim klijentima čak i u rešavanju određenih situacija, kako bi se nekretnina pripremila za tržište.“

 

Prema rečima Stojakovića, kada se radi o onima koji žele da prodaju svoju nepokretnost, benefit izbora agencije je i u savetu koji će vam agent pružiti pri određivanju cene stana ili kuće u skladu sa stanjem na tržištu, što je najvažniji korak pri prodaji. „Takođe, dobićete i informaciju o vremenu koje nekretnine slične vašoj provedu u ponudi, kako biste znali kada možete očekivati da se posao završi“, navodi Stojaković.

 

West Properties se konstantno trudi da svojim kupcima obezbedi više od standardne usluge i omogući im da sve poslove vezano za nekretnine završe na jednom mestu. „U ovom trenutku imamo aktuelnu ponudu da svi koji stan kupe preko West Properties-a na poklon dobijaju na poklon rešenje uređenja enterijera, pa novi dom mogu da urede po svojoj želji uz podršku profesionalaca iz te oblasti“, ističe Stojaković.

 

Ovakav jedan kompleksan pristup klijentima zahteva i stalna ulaganja u zaposlene. „Poverenje klijenata stičemo kroz posvećen, profesionalan i stručan pristup. West Properties tokom cele godine sprovodi obuke agenata i to iz različitih oblasti, a sve u cilju što bolje podrške našim klijentima“, zaključuje Stojaković, koji se West Properties-u priključio sredinom ove godine, donoseći bogato internacionalno menadžersko iskustvo.

 

Kratki vodič kroz male stanove u našoj ponudi

Kratki vodič kroz male stanove u našoj ponudi

"Ne dopusti da te prostor ograničava" je najvažnija rečenica kojom možemo opisati početak uređenja jednog malog stana. Iskoristite svaki ugao na najbolji način! Širom sveta, sve popularnija mes...

SAZNAJ VIŠE
Nekretnina kao investicija

Nekretnina kao investicija

Pored zajedničkog rasta, svako od tržišta nekretnina u regionu ima svoje osobenosti. U državama na Jadranu vlada najveće interesovanje za kupovinu i izgradnju različitih kompleksa, što j...

SAZNAJ VIŠE
Povezanost i podrška - coworking

Povezanost i podrška - coworking

Radno okruženje postavlja temelj zadovoljstvu na radnom mestu. U kreativnom i motivisanom okruženju, sa ljudima koji dolaze iz različitih sfera i profesija, postajete više koncentrisani na ono ...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.