Šta vam pruža ZVEZDARA – lokacija koja harmonično koegzistira sa prirodom

Šta vam pruža ZVEZDARA – lokacija koja harmonično koegzistira sa prirodom

Kvalitet života u metropoli nije određen samo kulturnim sadržajima, mogućnostima za edukaciju i intelektualni razvoj, već i aktivnostima koje su važne za održavanje fizičkog i mentalnog zdravlja.

Sa uređenim stazama za šetnju, trčanje, vožnju bicikla i rolera, terenima za fudbal i tenis, jedna od najlepših i najvećih beogradskih šuma predstavlja idealno mesto za odmor, druženje i rekreaciju na čistom vazduhu.

Smeštena na jednom od beogradskih brda, sa vrhom na 254 metra nadmorske visine, Zvezdarska park-šuma dominira istočnim delom grada. Upravo na njenom obodu niče stambeni kompleks ATRIA Residence koji svojim autentičnim arhitektonskim rešenjem i jedinstvenim okruženjem redefiniše koncept udobnog stanovanja u metropoli.

Objekat ATRIA Residence projektovan je po najvišim standardima i uzdiže se na lokaciji na kojoj grad harmonično koegzistira sa prirodom, pružajući luksuz budućim stanarima da imaju park-šumu za svoje dvorište, a da im je istovremeno gradski centar na dohvat ruke.

Funkcionalno organizovanih 85 stanova različitih struktura raspoređenih u 4 lamele, sa 5 ozelenjenih atrijuma u središtu zgrade koji stanarima obezbeđuju prirodnu ventilaciju i dodatno prirodno svetlo, 125 garažnih mesta, 6 lokala, spa centar sa najdužim privatnim bazenom u gradu i moderno opremljenom teretanom, obezbeđuju sve preduslove neophodne za komforan i kvalitetan porodični život.

Stanovi u ATRIA Residence su pri tom dvostrano ili trostrano orijentisani i budućim stanarima pružaju mogućnost da žive okruženi prirodnim svetlom i zelenilom, sa prelepim pogledom na panoramu grada, čarobnu park-šumu i uređene zelene atrijume.

Više informacija o ovom projektu potražite putem telefona 063 35 44 35  

ili putem mail-a atria@westproperties.rs kao i na sajtu www.atriaresidence.rs

Stepa Nova: Kako napreduju radovi (oktobar 2020.)

Stepa Nova: Kako napreduju radovi (oktobar 2020.)

Na gradilištu projekta Stepa Nova, za manje od šest meseci od početka radova, postavljena je ploča prvog sprata i vredno se radi ka izlivanju sledeće ploče. Radovi na izgradnji objekta ...

SAZNAJ VIŠE
West Properties potvrdio učešće na MIPIM 2021.

West Properties potvrdio učešće na MIPIM 2021.

Ovogodišnje izdanje najvećeg sajma nekretnina u svetu MIPIM, pandemija koronavirusa pomerila je, posle prvobitnog odlaganja za početak juna, i definitivno na mart 2021.   „Radujemo...

SAZNAJ VIŠE
West Properties učesnik RICS i NUPS konferencije 9. septembra 2020.

West Properties učesnik RICS i NUPS konferencije 9. septembra 2020.

Na drugoj po redu konferenciji koju organizuju Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) i Nacionalno Udruženje Procenitelja Srbije (NUPS) koja će se održati u sredu 9. septembra 2020. godine, uče...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.