NOVI STAMBENI PROJEKAT  – Četvrti u istoj ulici

NOVI STAMBENI PROJEKAT – Četvrti u istoj ulici

Kompanija West Properties svom portfoliu dodala je novi rezidencijalno-poslovni objekat čiju prodaju će ekskluzivno zastupati – Južni bulevar 80.

Novi objekat prostire se na gotovo 6.000 bruto kvadratnih metara i ponudiće 33 stambene jedinice, čija struktura se kreće od dvosobnih do petosobnih jedinica, površine od 50 – 140 m2.

U okviru objekta predviđen je i jedan poslovni prostor, jedan lokal, kao i 40 parking mesta od kojih 31 u okviru podzemne garaže koja se prostire na tri nivoa, kao i 9 dodatnih parking mesta smeštenih u zadnjem dvorišnom delu objekta.

Novi stambeno-poslovni objekat Južni bulevar 80 krase inovativne graditeljske forme i visok kvalitet završne obrade, a posebna pažnja posvećena je termo i zvučnoj izloaciji što će budućim stanarima obezbediti poseban komfor.

Četvrti projekat u Južnom bulevaru

Južni bulevar 80 je četvrti objekat u našem portfoliu koji se nalazi u istoj ulici. Sve je počelo jula 2018. kada je kompanija West Properties potpisala ugovor o posredovanju za projekat Kapija Vračara, u tom trenutku najveći pojedinačni stambeno poslovni kompleks koji se gradi na području Vračara ukupne površine oko 40.000 m2 sa preko 250 stambenih jedinica.

Tokom proleća 2019. godine tržištu smo predstavili ML 27 – Swiss Apartments, stambeno-poslovni objekat koji predstavlja spoj švajcarskog kvaliteta i luksuza, a svega par meseci kasnije i rezidencijalni objekat na adresi Južni bulevar 25.

Ovakvim pristupom, potencijalnim kupcima obezbedili smo širok izbor stambenih jedinica različitih struktura i benefita koje svaki od ovih objekata pruža svojim stanarima, a na lokaciji za koju interesovanje ne opada već par godina, pre svega imajući u vidu da je lokacija idealna za mlade porodice obzirom da se u blizini ovih objekata nalaze osnovne škole i vrtići, parkovi, prodajni objekti većih trgovinskih lanaca i drogerija, kao i da nudi dobru povezanost sa ostalim delovima grada.

Više informacija o projektima u Južnom bulevaru pogledajte na sledećim linkovima:

Kapija Vračarahttps://bit.ly/WP-Kapija-Vracara

ML 27 Swiss Apartmentshttps://bit.ly/WP-ML27

Južni bulevar 25https://bit.ly/WP-Juzni-bulevar-25

Južni bulevar 80https://bit.ly/WP-Juzni-bulevar-80

Šta vam pruža DORĆOL: Najstarije gradsko jezgro Beograda

Šta vam pruža DORĆOL: Najstarije gradsko jezgro Beograda

Na području današnjeg Dorćola oduvek je bilo gradsko jezgro Beograda, još od vremena antičkog Singidunuma, i to baš zbog njegovog geografskog položaja u podnožju utvrđenja Kalemeg...

SAZNAJ VIŠE
Porez na prenos apsolutnih prava i sve o njemu

Porez na prenos apsolutnih prava i sve o njemu

Po kupovini nepokretnosti, ukoliko ne ispunjavate uslove za poresko oslobođenje i ukoliko taj promet nije predmet oporezivanja porezom na dodatu vrednost, kupac izmiruje porez na prenos apsolutnih pra...

SAZNAJ VIŠE
Srbija - Hot Spot Evrope u sektoru nekretnina

Srbija - Hot Spot Evrope u sektoru nekretnina

Među vodećim sektorima po direktnim stranim investicijama u Srbiji je sektor nekretnina. Samo u prvoj polovini 2019. godine vrednost tržišta nekretnina iznosila je 1,8 milijardi evra, št...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.