Kako do uspešne realizacije real estate projekta?

Kako do uspešne realizacije real estate projekta?

Tržište nekretnina ispisuje nove rekorde, u cenama i broju kvadrata u izgradnji, a kupci sve veću pažnju poklanjaju upotrebnoj vrednosti nekretnine. Stoga je primetan i trend među investitorima da konstantno podižu kvalitet gradnje i pratećih usluga, kako u rezidencijalnim, tako i u komercijalnim objektima.

U jakoj tržišnoj utakmici bitno je ponuditi projekat koji će odgovoriti na sve zahteve kupaca za modernim stanovanjem ili poslovanjem, ujedno ga istaći u odnosu na konkurenciju, ali i obezbediti brz povrat investicije. Upravo u ovome leži značaj konsultantskih kompanija za promet nekretnina.

Kako do brzog povrata investicije? 

Naš posao je da sagledamo potencijalne probleme i rizike, otklonimo ih ili predupredimo kako bi naši klijenti sa pozitivnim iskustvima završili započeti posao. Investitorima pružamo punu podršku za realizaciju i razvoj real estate projekata, kroz ključne informacije:

 

  • šta je najbolje graditi na određenoj lokaciji,
  • analize najbolje iskorišćenosti projekta,
  • finansijske analize izvodljivosti i isplativosti,
  • vođenje projekta tokom procesa adaptacije ili izgradnje,
  • usluge profesionalnog upravljanja nekretninom.

 

Upravo ovakav pristup nam je omogućio da uspešno realizujemo različite projekte poput stambeno – poslovnog kompleksa Panorama Voždovac, koji je kompletno rasprodat za godinu dana aktivne prodaje, kao i objekta u Rankeovoj. Ovima možemo dodati i dve kule poslovnog kompleksa Ziegel House.

 

Među brojnim projektima u portfoliju naše kompanije posebno se ističu:

 

Predstojeći projekti

Kao ekskluzivni zastupnik West Properties trenutno radi na pripremi za početak prodaje stambeno-poslovnog kompleksa od 90.000 kvadrata na jednoj od najlepših lokacija na Novom Beogradu, novog luksuznog projekta na Zvezdari, kao i početak novogradnje na atraktivnoj lokaciji na Vidikovcu. U pripremi je i zastupanje ekskluzivnog tržnog centra na Novom Beogradu.

 

Unapređenje tržišta kroz inovacije

West Properties kreirao je i Construction Design Concept specijalizovani izložbeni centar proizvoda i usluga za opremanje enterijera i završnih građevinskih radova, osmišljen u saradnji sa vodećim kompanijama iz ovog domena. Centar će biti otvoren ove jeseni, a naša kompanije će na ovaj način investitorima i krajnjim kupcima nekretnina omogućiti odabir dobavljača proizvoda i izvođača radova, kao i samog projektovanja i dizajniranja objekata svih tipova.

Sastavni deo koncepta su i usluge project management-a koje će obezbediti ispunjavanje relevantnih ciljeva tokom procesa izgradnje, uključujući planiranje i upravljanje resursima tokom trajanja celokupnog projekta. 

Kao dodatnu uslugu West Properties uveo je i investiciono savetovanje što će klijentima obezbediti efikasniju realizaciju, znatne uštede, a time i veći profit.

 

Sve je u lokaciji, lokaciji, lokaciji

Sve je u lokaciji, lokaciji, lokaciji

„Nekretnina ne može biti izgubljena ili ukradena niti odnesena. Razumno odabrane, plaćene u celosti i vođene s dužnom pažnjom, postaju najsigurnije ulaganje na svetu.“ Frenklin D. Ruzvelt ...

SAZNAJ VIŠE
Radovi na objektu Južni bulevar 25 u završnoj fazi

Radovi na objektu Južni bulevar 25 u završnoj fazi

Radovi na izgradnji objekta Južni bulevar 25 u završnoj su fazi i ovaj objekat se priprema da dočeka svoje stanare. Kompletno su završeni radovi na fasadi. U toku je montaža auto lifta,...

SAZNAJ VIŠE
West Properties potvrdio učešće na MIPIM 2021.

West Properties potvrdio učešće na MIPIM 2021.

Ovogodišnje izdanje najvećeg sajma nekretnina u svetu MIPIM, pandemija koronavirusa pomerila je, posle prvobitnog odlaganja za početak juna, i definitivno na mart 2021.   „Radujemo...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.