Tražite nekretninu izuzetnog kvaliteta?

Tražite nekretninu izuzetnog kvaliteta?

Oznaku luksuzne nekretnine ne mogu da ponesu samo dobro uređeni stambeni prostori. Kvalitet izgradnje i utrošenog materijala u sam objekat, posebno kod novogradnje, prvi je korak ka luksuznoj nekretnini. Prilikom projektovanja poseban akcenat se stavlja na osvetljenost, otvorene prostorije i komfor. Zbog toga ovakve stanove karakterišu nestandardno visoki plafoni, kao i prozorski okviri koji se pružaju od poda do plafona. Zatim na red dolazi vrhunska stolarija i oprema, koja ne samo da ispunjava estetske standarde i izgleda lepo, već i odoleva izazovima vremena.

Naročito danas, luksuzan stan mora da obezbedi komfor, udobnost i privatnost i na taj način zadovolji potrebu modernog čoveka da se opusti i ne troši vreme na brigu o održavanju, parkingu i slično...

Kao posebna kategorija luksuznih stanova ističe se penthouse, tip stana koji predstavlja samo najbolje – od odabira najkvalitetnijih materijala do sitnih dekorativnih detalja. Penthouse, kao simbol prostranog, svetlog i životnog prostora koji pruža privatnost, predstavlja najpoželjniju opciju za život u urbanim sredinama.

Pogledajte u našoj ponudi neke od nekretnina čiji je standard na visokom nivou.

 

U ušuškanom i mirnom delu Voždovca, nedaleko od Bulevara oslobođenja nalazi se četvorosoban stan veličine 125 m2 koji se izdaje. 

Sastoji se od ulaznog dela, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, vešernice, toaleta za goste, dva kupatila i terase. Obezbeđena je vrhunska oprema renomiranih proizvođača.

U okviru zgrade nalazi se garaža za stanare sa kontrolisanim pristupom. U cenu zakupa uračunati su troškovi komunalija, kao i jedno garažno mesto. 

Više detalja o ovoj nekretnini pronađite na linku https://bit.ly/WP-42318 

 

Za one koji traže više privatnosti, u istom objektu na raspolaganju je i penthouse od 248 m2, takođe dostupan za izdavanje. Smešten na četvrtom spratu stambene zgrade, dok se na petom spratu, celom površinom nalazi otvorena terasa koja pripada isključivo zakupcu stana i kojoj  se može pristupiti liftom.

Ovaj stan poseduje svoju toplotnu pumpu. Kupatilo i kuhinja imaju podno grejanje, koje se podešava termostatom u svakoj prostoriji.

Kako se udobnost zasniva na kvalitetu i pouzdanosti, obezbeđena je vrhunska oprema renomiranih proizvođača, poput Catalano, Teorema, Cerim, Gessi (Italija), Bosch (Nemačka), Geberit (Švajcarska). U cenu zakupa uračunati su troškovi komunalija. Jedno garažno mesto je uključeno u cenu.

Više detalja o ovoj nekretnini pronađite na linku https://bit.ly/WP-42320

 

Ukoliko ste u potrazi za penthouse-om koji biste kupili, preporučujemo sedmosoban dupleks u okviru kule Trešnjin cvet. 

Stan veličine 505 m2 zauzima celu površinu poslednje dve etaže, što pruža mogućnost jedinstvenog panoramskog pogleda. Prvi nivo čine dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, 5 spavaćih soba, 3 kupatila, 1 toalet, garderober i ostava. Drugi nivo je zastakljena galerija sa sobom za razonodu, kupatilom, terasom i obezbeđenim uslovima za ugradnju đakuzija i saune. Objekat poseduje sopstvenu recepciju i garažu. Uz stan ide i garaža sa posebnim automatskim vratima od oko 250m2 i sa planiranih 6 garažnih mesta i ostavom.

Više detalja o ovoj nekretnini pronađite na linku https://bit.ly/WP-42225

 

Ukoliko posebno cenite privatnost, najbolji izbor je kuća. Za izdavanje je dostupna kuća na četiri nivoa, u mirnom kraju, u blizini VMA i nedaleko od glavnih gradskih saobraćajnica.

U prizemlju se pored ulaznog dela nalazi stepenište koje vodi na ostale nivoe, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba i terasa, i toalet, dok se na prvom spratu nalaze se hodnik, dve spavaće sobe, dva kupatila, dva garderobera, kao i dve terase. Drugi sprat poseduje dnevni boravak, sav u staklu, čijoj toplini doprinosi kamin, kupatilo, toalet, i terasa. U sklopu kuće nalazi se garaža, dok je pristup kući kontrolisan rampom. Trenutno je u fazi manjih, završnih, unutrašnjih radova.

Više detalja o ovoj nekretnini pronađite na linku https://bit.ly/WP-42322

 

Ukoliko vas interesuje neka od ovih nekretnina, kontaktirajte nas putem e-maila welcome@westproperties.rs ili nam se javite na 011 32 43 274, a agenti West Properties-a će vas uputiti u sve prednosti koje ove nekretnine nude.

Prodati su svi stanovi u okviru projekta novogradnje na Vidikovcu

Prodati su svi stanovi u okviru projekta novogradnje na Vidikovcu

U okviru projekta novogradnje Viraga building na Vidikovcu prodata je i poslednja stambena jedinica i to pre završetka izgradnje objekta. Na useljenje u svoj novi dom čeka 45 porodica, koliko ...

SAZNAJ VIŠE
Nekretnina kao investicija

Nekretnina kao investicija

Pored zajedničkog rasta, svako od tržišta nekretnina u regionu ima svoje osobenosti. U državama na Jadranu vlada najveće interesovanje za kupovinu i izgradnju različitih kompleksa, što j...

SAZNAJ VIŠE
Saveti za prodaju kuće

Saveti za prodaju kuće

Prodavanje nekretnine ne ide onako kako ste planirali? Potencijalni kupci odustaju od vaše nekretnine? Čini vam se da napuštaju vaš dom nesrećni i nije vam jasno zašto se t...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.