West Properties potvrdio učešće na MIPIM 2021.

West Properties potvrdio učešće na MIPIM 2021.

Ovogodišnje izdanje najvećeg sajma nekretnina u svetu MIPIM, pandemija koronavirusa pomerila je, posle prvobitnog odlaganja za početak juna, i definitivno na mart 2021.

 

„Radujemo se što ćemo sve pozdraviti u Kanu od 16-19. marta 2021. godine, a u međuvremenu se nadamo da će ljudi ostati povezani i pre svega sigurni“, istakao je Ronan Vaspart, direktor MIPIM-a.

U skladu sa novonastalom situacijom, menadžment kompanije West Properties, doneo je odluku da potvrdi svoje učešće na MIPIM-u 2021. godine.

 

„Žao nam je što nismo imali priliku da ove godine predstavimo svetu potencijale tržišta nekretnina u Srbiji, ali ćemo to učiniti naredne godine“, istakao je Vladimir Vukićević, CEO kompanije West Properties i naglasio da je Srbija poslednjih godina postala Hot Spot Evrope, kada je sektor tržišta nekretnina u pitanju. „Pre početka pandemije koronavirusa, samo u Beogradu je bila zabeležena realizacija dva miliona kvadrata, što je najveći rezultat po glavi stanovnika u celoj Evropi“, istakao je Vukićević.

 

„Glavni benefit našeg nastupa u Kanu ove godine videli smo u privlačenju stranih investitora u trenutku kada Srbija i pogotovo Beograd doživljavaju ekspanziju u sferi građevinarstva, kako bi svojim prisustvom napravili ravnopravnu trku. To će nam biti cilj nastupa i naredne godine jer je izuzetno važno da pokažu svima nama svetske standarde koji vladaju u svetu nekretnina. Vrlo je bitno imati zdravu i dobru konkurenciju, imati uvid u to kako drugi igraju, kako drugi nastupaju, što će od posebnog značaja biti i u nastupajućem periodu nakon završetka pandemije koronavirusa. To je, na neki način, i motivacija svima nama pa i lokalnim investitorima da unaprede svoja znanja, da idu u korak sa svetom,“ zaključio je Vladimir Popović, managing director kompanije West Properties. 

Povezanost i podrška - coworking

Povezanost i podrška - coworking

Radno okruženje postavlja temelj zadovoljstvu na radnom mestu. U kreativnom i motivisanom okruženju, sa ljudima koji dolaze iz različitih sfera i profesija, postajete više koncentrisani na ono ...

SAZNAJ VIŠE
Luksuz je način života

Luksuz je način života

Svrha luksuza je da korisnicima luksuzne robe i usluga pruži udobnost, estetsko zadovoljstvo, komfor, uživanje, kvalitet i sigurnost. Pogledajte u našoj ponudi neke od lepih, velikih i luksuz...

SAZNAJ VIŠE
Ne propustite dobru priliku

Ne propustite dobru priliku

Lokacija ispod Neimarskog parka, u blizini auto-puta postaje sve popularnija za život!  Stambeno-poslovni objekat na adresi Južni bulevar 25 idealan je ukoliko tražite dom na mestu koje omo...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.