Moderan poslovni objekat iz Beograda među najlepšim fasadama Evrope

Moderan poslovni objekat iz Beograda među najlepšim fasadama Evrope

Fasada je lice jedne zgrade i prvo što se na njoj primećujete. Kompanija Baumit 2012. je predstavila “Life” najveću evropsku paletu boja za fasade, a mašta, umeće i boje doveli su do ideje o podizanju svesti o arhitekturi i dobrom dizajnu fasade. Tako je natao Baumit Life Challenge – takmičenje na kojem se svake druge godine dodeljuju nagrade za najbolje Baumit fasade u Evropi.

Baumit Life Challenge je takmičenje na kojem se svake druge godine dodeljuju nagrade za najbolje Baumit fasade u Evropi. Ove godine takmičenje će biti održano u zemlji koja je prošlogodišnji pobednik - u Španiji u gradu Valensija 14. maja 2020 godine.

Sve projekte ocenuje stručni žiri koji će izabrati kandidate za finalni događaj u Valenciji, ali pored ocene stručnog žirija, 7. februara ovoreno je i javno online glasanje kroz koje šira publika može odabrati svog favorita i time objektu dodeliti nagradu publike (“Public Voting Winner”). 

Naš favorit 

Na ovogodišnjem Baumit Life Challenge takmičenju konkuriše 10 objekata iz Srbije, a jedan od njih je posebno privukao pažnju publike! Reč je o M3 Projekat iz Beograda koji je trenutno, po broju glasova publike iz svih zemalja, na prvom mestu u svojoj kategoriji - Termalna obnova.

 

Projekat M3 je priča o vremešnoj kući u Beogradu čija je garaža prvobitno iznajmljena za smeštanje njenog vršnjaka - čuvenog Fiat Cinquecenta, poznatijeg kao Fiat 500. Godinama kasnije ona je pretvorena u moderan dom nekoliko oldtajmera, ali i njihovih vlasnika. Ovog proleća, na Baumit Life Challenge takmičenju u Valensiji, M3 se nadmeće u kategoriji - Termalna obnova.

 

M3 je danas luksuzna poslovna zgrada, ukupne površine 492 m2, a nalazi se u neprometnoj ulici na Voždovcu. Prednju stranu kuće krase velike staklene površine, kao i 12 drvenih žaluzina sačinjenih od sibirskog ariša koje svojim različitim postavkama obrazuju veliki broj varijacija izgleda fasade. Dok su ka ulici okrenuti francuski balkoni, u zadnje dvorište gledaju četiri terase, a kao skriveni dragulj, na krovu se baškari bazen, odakle se pruža pogled na čitav grad. 

 

Prednost ovog poslovnog objekta je fleksibilan enterijer, koji je prilagodljiv zahtevima zakupca prema propisanim standardima. 

 

GLASAJTE da ovaj prelepi objekat ostane na zasluženom prvom mestu na OVOM LINKU

 

A ukoliko ste zainteresovani da baš vaš tim uživa u prednostima ovakvog poslovnog prostora, zakažite gledanje putem telefona 060 07 19 266 ili mail-a welcome@westproperties.rs i naši agenti će vas ubrzo kontaktirati.

 

Prodajete?

Prodajete?

Prodaja nekretnine je situacija u kojoj se samo deo nas nađe, nekada i samo jednom u životu. Vrlo je važno da se dobro raspitate na koji način teče kompletan proces kako biste znali šta da oček...

SAZNAJ VIŠE
Tražite nekretninu izuzetnog kvaliteta?

Tražite nekretninu izuzetnog kvaliteta?

Oznaku luksuzne nekretnine ne mogu da ponesu samo dobro uređeni stambeni prostori. Kvalitet izgradnje i utrošenog materijala u sam objekat, posebno kod novogradnje, prvi je korak ka luksuznoj n...

SAZNAJ VIŠE
Šta vam pruža ZVEZDARA – lokacija koja harmonično koegzistira sa prirodom

Šta vam pruža ZVEZDARA – lokacija koja harmonično koegzistira sa prirodom

Kvalitet života u metropoli nije određen samo kulturnim sadržajima, mogućnostima za edukaciju i intelektualni razvoj, već i aktivnostima koje su važne za održavanje fizičkog i mentalnog zdravlja. Sa...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.