Ponuda stanova u okviru projekta Beograd na vodi

Ponuda stanova u okviru projekta Beograd na vodi

 

Projekat Belgrade Waterfront ili Beograd na vodi, jedan od najvećih, ali i najambizioznijih projekata u Srbiji. Prvi donosi trend brendiranih stanova, gde stanari mogu da uživaju u uslugama hotela istog brenda, ali u privatnosti svog doma kroz ponude u okviru St. Regis Belgrade i W hotela, kao i The Residences at The St. Regis Belgrade i  W Residences Belgrade. Pored ove zgrade, budućim kupcima, ili onima koji razmatraju ulaganje u novu nekretninu, u okviru projekta je na raspolaganju čitav spektar stanova, i to u zgradama BW Quartet, BW Aqua, BW Metropolitan, BW Magnolia, BW Aria, BW Terra, BW Arcadia, BW Aurora, BW Terraces, BW Simfonija 1 i 2 i BW Verde. Lokacija pruža mnoštvo benefita, od velikog parka u blizini, Sava Promenade sa već dobro poznatim festivalima i raznolikim manifestacijama tokom cele godine, najvećeg regionalnog centra za šoping i zabavu - Galerije Belgrade, pa i brojnim prednostima koje pruža centar prestonice.

 

Stanovi za različite životne stilove

Različiti po veličini i strukturi, ali slični po najkvalitetnijim materijalima korišćenim za  izgradnju, stanovi u okviru stambenih zgrada odgovaraju na potrebe različitih životnih stilova.

Zgrade poseduju recepciju i podzemnu garažu, ali i prateće sadržaje kao što su: vrtić, prodavnice, restorani, teretana, bazen, kafići...

Ako tražite savršen stan…

Ako vam se ova nova lokacija dopada, i razmišljate da kupite ili iznajmite stan, pogledajte deo stanova koje West Properties ima u svojoj ponudi. 

PRODAJA

Ekskluzivni dupleks (150,50m2) u okviru 42-spratnoj Kuli Beograd, St. Regis Belgrade, koja nudi privilegovan način života.

Rezidenciju odlikuje dupla visina plafona u open space dnevnom boravku, iz svih prostorija se kroz staklene površine od poda do plafona pruža zapanjujći pogled. The Residences at The St. Regis Belgrade pruža pun pristup svim hotelskim pogodnostima i uslugama iz privatnosti vlastitog doma.

Više detalja pogledajte na linku https://bit.ly/WP-42919 

 

 

Dvosoban stan u najnovijoj Belgrade Waterfront zgradi Quartet (53,75m2)

Više detalja na linku https://bit.ly/WP-42918 

 

 

Dvosoban stan na 17. spratu zgrade BW Verde, veličine 53,74m2

 Više detalja na linku https://bit.ly/WP-42889 

 

 

Četvorosoban stan orijentisan ka reci na 14. spratu zgrade BW Terraces sa recepcijom, bazenom i vrtićem (136,19m2)

 Više detalja na linku https://bit.ly/WP-42884 

 

Trosoban stan (86,98m2) sa panoramskim pogledom na 11. spratu zgrade BW Simfonija 2 sa recepcijom.

 Više detalja na linku https://bit.ly/WP-42885 

 

Dvostrano orijentisan, četvorosoban stan (108,38m2)  sa dve terase i panoramskim pogledom, na 15. spratu zgrade BW Metropolitan sa recepcijom i vrtićem.

 Više detalja na linku https://bit.ly/WP-42888 

 

Luksuzan dvosoban stan u odmah useljivoj zgradi Parkview. Stan od 57m2 prodaje se kompletno namešten.

Više detalja na linku https://bit.ly/WP-42905 

 

Četvorosoban stan 119m2 u okviru objekta BW Arcadia

Više detalja na linku https://bit.ly/WP-42821 

 

STANOVI ZA IZDAVANJE

Trosoban stan (83m2)  u projektu Beograd na vodi, BW Parkview, za izdavanje, sa dva parking mesta.

Više detalja na linku https://bit.ly/WP-42693 

 

Namešten dvosoban stan (61m2) u okviru Belgrade Waterfront Residences, sa garažnim mestom.

Više detalja na linku https://bit.ly/WP-42551 

 

Dvosoban stan (58m2) u okviru zgrade Magnolija. Idealan i kao poslovni prostor za razne delatnosti.

Više detalja na linku https://bit.ly/WP-42591 

Ukoliko ste zaineteresovani za neki od pomenutih stanova, pozovite nas na 011 32 43 274 ili pošaljite upit putem mail-a welcome@westproperties.rs, zakažite gledanje i naši agenti će vas ubrzo kontaktirati.

Da li će cena kvadrata nastaviti da raste?

Da li će cena kvadrata nastaviti da raste?

Intervju Dejana Ilića, CFO kompanije West Properties, za Real Estate magazin   Da li je srpsko tržište nekretnina dostiglo maksimum po pitanju cena jedno je od najčešćih pitanja k...

SAZNAJ VIŠE
Prva polovina 2019. godine u brojkama

Prva polovina 2019. godine u brojkama

Prema poslednjem izveštaju Republičkog zavoda za statistiku, u prvoj polovini 2019. godine u 68 opština/gradova Republike Srbije registrovana je prodaja stanova u novogradnji.   P...

SAZNAJ VIŠE
Zemun - grad u gradu

Zemun - grad u gradu

Negde smo pročitali da je Zemun najstariji beogradski komšiluk. Nismo sigurni šta bi Zemunci na ovo rekli, ali smo sigurni da ovaj jedini grad u Beogradu krije možda i najlepše de...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.