Trend modernog poslovanja vraća se u srce grada

Trend modernog poslovanja vraća se u srce grada

Beograd kao glavni grad, ujedno je i glavni građevinski centar. Centralno gradsko jezgro u deluje kao nedostižno usled manjka adekvatnog modernog i kvaltetnog poslovnog prostora, lošije infrastrukture i nedostatka parkinga.

Mi se sa ovim se ne možemo složiti. Trend modernog poslovanja vraća se u srce grada, u centar svih zbivanja. Projekti poslovnih zgrada koji poseduju parking mesta, na lokacijama gde vam je sve na dohvat ruke, dostupni su za izdavanje, kako kroz poslovne kancelarije, tako i kroz sve prisutnije ponude coworking prostora. Svim svojim zakupcima u narednih 6 meseci kompanija West Properties obezbeđuje besplatno idejno rešenje uređenja enterijera, kako bi organizacija samog poslovnog prostora i prilagođavanja specifičnim potrebama svakog od zakupaca rezultirala obostranim zadovoljstvom.

Predstavljamo vam neke od atraktivnijih lokacija u jezgru starog grada: 

 

Poslovni centar Kalemegdan, je nedavno renoviran prostor i nudi neke od najizvanrednijih kancelarija u Beogradu. Odlikuje ga otmen i savremen enterijer, lociran u podnožju Kalemegdanske tvrđave i svega 700m od glavne pešačke zone, Knez Mihailove ulice.

Ovaj objekat nudi poslovne prostore površina od 380m2 do 3 000m2 na preostla dva sprata. Na jednoj od najboljih pozicija u objektu, sa pogledom na reku, dostupan je restoran od 750 m2 unutrašnjeg i 285 m2 spoljašnjeg prostora. Objekat poseduje kompletno opremljen co-working space od preko 3 000 m2 i širok izbor sala za sastanke i konferencije koje možete rezervisati, a dostupni su zakupcima u svakom trenutku.

Objekat Kalemegdan business center su za svoje kancelarije već odabrale mnoge renomirane kompanije, stoga vam preporučujemo da ukoliko baš ovu lokaciju vidite kao savršenu za svoj biznis, pozovite nas već danas i zakažite svoj obilazak.

 

Poslovni centar M44 se trenutno renovira sa ciljem da ponudi jedinstvene, elegantne i moderne kancelarije za svaki tip biznisa. Na elitnoj lokaciji, raskrsnici Makedonske i Kondine ulice, M44 se takođe nalazi u neposrednoj blizini glavne pešačke zone Knez Mihailove ulice, Skadarlije i dobro raspoređenih restorana u samom centru grada.

Poslovni centar se prostire na sedam spratova nudeći kancelarijske prostore na 2437 m² po spratu koji su pronašli svoje zakupce, dok je još uvek u ponudi co-working prostor na preko 2 000 m2. Otvoren, ispunjen prirodnim svetlom, ovaj objekat nudi jednostavnost oblika i funkcije uz stratešku upotrebu materijala za vizualni dojam.

Ako ste u potrazi za jedinstvenim, savremenim kancelarijskim prostorom, javite se da saznate više!

 

I Dedinje je najzad dobilo ponudu poslovnog prostora vrhunskog kvaliteta.

Objekat King’s Cross smešten na lokaciji koja je neopterećena gustim saobraćajem, a lako dostupna iz različitih pravaca, s obzirom da su u blizini Autokomanda, izlaz na novi most na Adi, kao i na auto-put.

Priključite se poznatim imenima, uspešnim kompanijama i prepoznatljivim brendovima među kojima su Dm-drogerie markt Srbija, Benu apoteke, Maxi Srbija, Roggenart, koji su nam ukazali svoje poverenje i već zakupili svoj prostor u okviru objekta Kings Cross. U ponudi je preostao samo još jedan lokal/retail od 100m2 sa pripadajućom baštom prilagodljiv bilo kojoj delatnosti i kancelarijski prostor od 500m2 koji su u ovom trenutku dostupni u okviru ponude.

Iskoristite poslednju šansu, pozovite nas i pridružite se odabranima!

 

Poslovni objekat novije gradnje u Bulevaru kralja Aleksandra svojim novim zakupcima nudi kancelarijski prostor na preostala tri sprata, ukupne raspoložive površine za zakup od 580m2. Dostupna je različita veličina jedinica - od 170 do 580m2

Poslovni objekat je idealan za advokatske kancelarije, arhitektonske biroe, ordinacije, ali i veće kompanije kojima je potreban kvalitetno projektovan poslovni prostor u gradskoj zoni. Za više informacija, kontaktirajte nas.

 

Na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Botaničke bašte Jevremovac, na samo 15 minuta vožnje do aerodroma u ponudi je nekretnina sa dosta potencijala.

Na drugom spratu poslovne zgrade u Takovskoj ulici dostupne su kancelarije vrhunskog kvaliteta opreme i komfora, sa veoma niskom potrošnjom struje i operativnih troškova po m2 uz minimalni add-on faktor. Dostupno je 270 m2 kancelarijskog prostora, obezbeđenog 24/7 uz kontrolu pristupa, zaštitu od požara - prskalice, detektore dima, osvetljenjem u slučaju opasnosti. Fokus je stavljen na potrebe korisnika fleksibilnim upravljanjem prostorima. Za detalje o ovom prostoru, pozovite nas.  

 

MIA Dorćol je nov, poslovni objekat, modernog dizajna u starom jezgru grada.

Objekat će biti opremljen po svim standardima A + klase poslovnih objekata. Dostupne su tipske etaže sa jedinicama za izdavanje od 200 do 400m2, a parking je obezbeđen u podzemnoj garaži.

Izgradnja ovog poslovnog prostora se privodi kraju, a tokom oktobra useljeni su i prvi zakupci. Pridružite im se!

 

Zamislite sada da imate tu privilegiju da radite u samom centru grada, sve vam je nadohvat ruke, bez obzira kojim se poslom bavite, a nakon napornog dana, možete se prepustiti čarima Beograda, prošetati, popiti kafu u obližnjem kafeu, večerati u nekom divnom ambijentu ili se opustiti na bazenu i sportskom centru. Pozovite nas već danas i zakažite svoj obilazak!

Povezanost i podrška - coworking

Povezanost i podrška - coworking

Radno okruženje postavlja temelj zadovoljstvu na radnom mestu. U kreativnom i motivisanom okruženju, sa ljudima koji dolaze iz različitih sfera i profesija, postajete više koncentrisani na ono ...

SAZNAJ VIŠE
West Properties učesnik RICS i NUPS konferencije 9. septembra 2020.

West Properties učesnik RICS i NUPS konferencije 9. septembra 2020.

Na drugoj po redu konferenciji koju organizuju Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) i Nacionalno Udruženje Procenitelja Srbije (NUPS) koja će se održati u sredu 9. septembra 2020. godine, uče...

SAZNAJ VIŠE
Srbija - Hot Spot Evrope u sektoru nekretnina

Srbija - Hot Spot Evrope u sektoru nekretnina

Među vodećim sektorima po direktnim stranim investicijama u Srbiji je sektor nekretnina. Samo u prvoj polovini 2019. godine vrednost tržišta nekretnina iznosila je 1,8 milijardi evra, št...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.